Wie zijn wij

Fun-skillz is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral richt op kinderentertainment in de breedste zin van het woord. Sinds Pasen 2011 werken wij met een enthousiast team, bijeen gebracht door eigenaresse Annoeska van de Vijfeijken, aan de meest uiteenlopende opdrachten voor kinderentertainment. Door onze rijke ervaring kunnen wij er met ons team precies voor zorgen dat iedere opdracht bij ons tot in de puntjes geregeld is. Of het nu gaat om een perfect kinderfeestje, een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat zowel u als de kinderen bij ons kunnen genieten. Ook zijn wij vaak van de partij zijn op uw bedrijfsevenementen en op grote events zoals concoursen, braderieën en beurzen waar de kinderen geëntertaind mogen worden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Onze werkwijze

Fun-skillz is gespecialiseerd in kinderentertainment. We organiseren met name veel kinderfeesten maar zijn ook steeds vaker te vinden op grotere feesten zoals communies en bruiloften. De feestjes worden verzorgd vanaf onze vaste locatie tussen Wouw en Roosendaal. Ook komen wij geregeld op locatie om daar uw kinderfeest of kinderentertainment te verzorgen. De feestjes die wij verzorgen stemmen wij zoveel mogelijk af met uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld voordat u een feestje bij ons viert even langs komen om de belangrijkste punten voor uw feest door te spreken door een afspraak bij ons te maken. Tijdens deze afspraak bespreken we de inhoud van het feestje en kijken we of u nog speciale wensen heeft.

Is het niet mogelijk om langs te komen dan wordt er een duidelijke planning naar u toegestuurd via de email zodat u toch weet wat u kunt verwachten. Ook het entertainment dat u bij ons boekt wordt volledig aan uw wensen aangepast. Heeft u een communie met jungle thema? Geen enkel probleem. Een kerstevenement waar u schminkende kerstelfjes bij wilt hebben of misschien een bruiloft met 60 kleine gasten die ook geëntertaind moeten worden? Wij zorgen voor een geweldige ervaring voor alle kids.

Het team

Het team van Fun-skillz bestaat uit een groep enthousiaste, jonge mensen die met veel plezier met kinderen werken. Naast hun werk bij Fun-skillz zijn zij basisschooldocent, leidster op een kinderopvang of werken zij bijvoorbeeld in de zorg. Door het volgen van diverse cursussen en workshops op ons vakgebied blijven wij up-to date en zorgen wij voor de allernieuwste trends op gebied van kinderentertainment. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Stage lopen bij Fun-skillz Ben jij een enthousiaste, vrolijke jongen of meid en weet je wel van aanpakken. Dan kan het zijn dat wij een plekje voor je hebben als stagiair. Ben je geïnteresseerd stuur dan je CV en motivatiebrief naar funskillzentertainment@gmail.com

Werken bij Fun-skillz – Zou jij ook deel uit willen maken van ons gezellige entertainment team ? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en cv met foto naar info@fun-skillz.nl