Halloween

Het team van Fun-skillz is gespecialiseerd in alles wat met Halloween te maken heeft. Gaat het nu om een griezelfeest, een geheel verzorgde spooktocht met scare actors en animatronics of de aankleding van uw evenement. Wij zorgen in samenspraak met u voor een passende invulling. Lees hieronder meer over de aankomende Halloween evenementen!

 

Op zondag 15 oktober 2023 mogen we weer!

Kom jij ook op ons gezellig kids halloween event. Hol je eigen pompoen uit, geniet van onze spannende (maar leuke ) trick or treat tocht met diverse vriendelijke en ook een beetje enge griezels die jou voorzien van allerlei leuks en lekkers? Of kom jij knutselen op ons mega knutselterras en springen in ons griezelkasteel?

Wil jij je prachtig eng laten schminken door een van onze facepainters of een mooie ballon halen bij een van onze ballonartiesten? Alles is mogelijk! Met goed weer staat zelfs onze laserdome paraat om lekker te lasergamen!

Voor de durfals hebben we onze scarezone uitgebreid!

In verband met de grote drukte van de afgelopen jaren hebben we dit jaar een extra ingang van onze trick or treat route. 

 

Voor wie? Kids in de leeftijd van 3 t/m 13 jaar.

Wanneer? zondag 15 oktober 14.30-17.30

Tickets zijn te verkrijgen via:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/kidshalloween2023

 
Beperkt aantal plaatsen!
VOL=VOL
 
** parkeergelegenheid op eigen terrein- op aanwijzing van ons personeel**