Theater

Theater

Leeftijd: 6 tm 12 jaar

Altijd al eens acteur of actrice willen zijn? Ben jij ook zo dol op toneel spelen, lekker gek doen, toneelstukjes maken en opvoeren? Dan is het theaterfeestje zeker iets voor jou! In dit feestje toveren we je om tot acteur/actrice, met alles wat hierbij komt kijken. Een toneelstukje, kostuums en veel leuke theateropdrachten.

 

Het kinderfeestje bestaat uit speelse theateropdrachten waarin spelplezier op nummer één staat. Hierin tovert Lotte de kids vliegensvlug om tot acteurs en actrices. Zij zorgt ervoor dat ieder kind zich hierin op zijn/haar gemak voelt. In 2 uur leert ze de acteurs en actrices een op maat gemaakt theaterscript aan. De jarige krijgt hierin natuurlijk de hoofdrol en alle kinderen krijgen een even groot aandeel. Uiteindelijk zullen we de voorstelling opnemen en krijgt de jarige de opnames hiervan thuisgestuurd. 

Leuke thema’s om uit te kiezen zijn;
De horrorshow, Diva’s on tour, Op een onbewoond eiland, De vlog club, Moordspel, Dromen zijn bedrog, De overval

Maar een eigen inbreng mag natuurlijk ook!

 

Prijs:

0-12 kinderen € 290,-

13-14 kinderen € 305,-

Iedere extra feestganger t/m 18 kinderen € 10,- erbij.

Maximaal aantal kinderen: 18

 

Wat zit er allemaal bij?

Professionele begeleiding door minimaal 1 van onze entertainers, professioneel theatermaker Lotte de Krom, divers lekkers, onbeperkt ranja, luxe aankleding/decoratie, snoepzakken, maaltijd, koffie/thee/fris voor de ouders van de jarige