High Tea Party

High Tea Party

Leeftijd: 7 tm 13 jaar

Welkom op onze heerlijke high tea party. Lekker met je vrienden en vriendinnen de lekkerste hapjes maken en tijdens het wachten dat ze in de oven zitten doen we nog een hoop leuke activiteiten voordat we natuurlijk al dat lekkers op mogen smikkelen.

Het feestje wordt natuurlijk aangepast naar de leeftijd van de kinderen, van appelflappen en cupcakes tot taarten en spiesjes; wij zorgen dat zowel de heerlijkheden die we tijdens het feest maken als de activiteiten volledig op de leeftijd van de kinderen zijn afgestemd. Vergeet niet om al het zelfgemaakte lekkers op het einde van het feestje mee naar huis te nemen!

 

Prijzen per 1 januari 2024

0-8 kinderen € 305,-

Iedere extra feestganger € 19,-

Voor groepen van 13 of groter maken wij een aangepaste offerte

Prijzen per 1 maart 2024

0-8 kinderen € 335,-

Iedere extra feestganger € 19,-

Voor groepen van 13 of groter maken wij een aangepaste offerte

Wat zit er allemaal bij?

Professionele begeleiding door minimaal 2 van onze entertainers, koffie/thee/fris voor de ouders van de jarige, divers lekkers, onbeperkt ranja, bereiden van diverse heerlijkheden, gezellige spelen, springkussen tot en met 8 jaar, luxe aankleding/ decoratie, nagenieten met je eigen high tea, snoepzakken

 

Tijdens dit feestje bieden we ook de extra optie om zelf suikerspinnen te maken van onze suikerspinwagen. Prijs op aanvraag.