We zitten deze zomer niet stil! En daarom hebben wij speciaal voor de kids een zomerrooster ! Gaan we jou ook zien?

Inschrijven kan via whatsapp 06-51686800 of via een mailtje naar info@fun-skillz.nl

Dinsdag 14 juli 14.00-17.00              ZESKAMP                8 tm 14 jaarVOL

 

 

 

Zondag 19 juli 13.00-16.30               Vlaamse kermis                     3 tm 12 jaar

 

Op deze Vlaamse kermis bestaande uit diverse Oud Hollandse spelen, maar natuurlijk ook ons springkussen kunnen de kids zich naar hartenlust uitleven onder begeleiding van onze begeleiders.

 

Kosten € 8,- per persoon

 

 

Dinsdag 21 juli 09.00-12.00              Knutselochtend                     6 tm 12 jaar

 

Op deze morgen is iedereen welkom om lekker te komen knutselen, we maken onze seizoensvoorraad volledig op. Denk aan schatkistjes, shirtjes, spiegels alles wat we over hebben van afgelopen feestseizoen. Natuurlijk zorgen we ook voor een lekker hapje en een drankje voor de kids en we zorgen er zeker voor dat ons springkussen ook paraat staat

 

Kosten: € 9 per persoon

 

 

Woensdag 22 juli                              Ouder/Kind photoframe       18.30-20.30

 

Wil jij samen met jouw zoon of dochter dit prachtige photoframe in elkaar knutselen. Op gepaste afstand en met voor ieder stel een eigen tafel gaan we zorgen voor een gezellige avond.

 

Kosten: € 20,- per stel

 

 

 

Zaterdag 25 juli Prinsessen & Superhelden on tour                       14.00-16.30

 

Ontmoet deze dag je favoriete prinses of superheld. Heb jij er altijd al van gedroomd om ook zo sterk of zo elegant te worden als een prinses of superheld ?Dan is dit je kans! Tijdens deze middag gaan we jullie klaarstomen om een echte superheld of prinses te worden. Jullie krijgen diverse opdrachten om zo uiteindelijk beloond te worden met een echt prinsessen en superhelden diploma! Spiderman is klaar om jullie te ontmoeten en ook prinses Anna kan niet wachten op jullie komst!

 

Kosten: € 10,- pp voor de kleine gasten , € 3,50 voor de grote gasten.

 

 

Dinsdag 18  augustus “ Samen op Reis” 09.00-17.30                     7 t/m 13 jaar

 

Buenos Dias! Ga jij met ons mee op reis? Tijdens deze dag is het net alsof je toch een beetje op vakantie bent! Samen met ons enthousiaste team nemen we je mee langs de verschillende landen op ons Coronaproof Fun-skillz land. See you later, alligator!

 

Kosten: € 18,00- pp